Danmarks bedste Guldpriser

Få mest muligt ud af dit guld!

Der er mange fordele ved at sælge sit guld – bl.a. kan grundende være at man ikke længere bruger det. Nu kan du kigge på dagsprisen for guld. Nogle venter til dagsprisen er på sit højeste, men nogle vælger også at beholde guldet hvis f.eks. der er tale om arvestykker eller guldsmykker med høj affektionsværdi. Sælg det når muligheden byder ind og få mest ud af dit guld. 

Prisen på guld er altid opdateret hos Guldpriser og du kan i dag sælge dit guld meget nemt. Det kan både være gammelt guld i form af smykker, mønter, barrer. Men også meget andet. Du kan i prisberegneren på siden udregne den pris, du vil få og få den nøjagtige pris på guld.  Det er nemt og enkelt og når du så skal have udbetalt pengene, fungerer det således at du modtager pengene lyn hurtigt. Hvis du har gamle guldsmykker liggende, som ikke længere har nogen affektionsværdi, kan der sagtens gemme sig værdier for mange penge. Du får altså vurderet det hele og får den bedste pris for dit smykke.  

En anden fordel kan være at du handler med guld som forretning. Her gælder samme regler som når du investerer i aktier. For priserne stiger og falder hele tiden. Det handler om at købe, når kursen er lav – og sælge, når kursen er på vej op og allerbedst på sit højeste. Hold dig opdateret dagligt på guldpriserne. Det kan du gøre via linket Guldpriser – Hvor de opdaterer tallene hver eneste dag, så du altid kan finde den seneste pris. Det er så enkelt og du bestemmer selv – hvilket smykke du vil have penge for. 

Hos Nordisk guld – kan du netop få den bedste oplevelse – læg gerne mærke til alle de gode anmeldelser der er lavet på Trustpilot – det er altså ikke for sjov. 

De bedste fordele hos nordisk guld er klart følgende: 

  • De  dækker forsikringen på hele værdien af genstanden.

  • Det er simpelt at kontakte dem – Tag fat i dem med ønske om et pakkelabel.

  • De køber et pakkelabel, som de sender til dig på chat eller mail.

  • Du printer nemt dit pakkelabel.

  • Du Indleverer din pakke ved GLS eller Postnord, alt efter hvad i har aftalt.

  • OG vupti de modtager din pakke, og udbetaler pengene til din konto med det samme – mere simpelt bliver det virkelig ikke. Du sparer så meget tid ved denne løsning.

     

Du kan læse videre i artiklen Nordisk Guld – Få mest for pengene for dit guld.