Oplev Formel 1 i Singapore

Du har nu muligheden for en spændende og anderledes rejse: Du kan rejse til Singapore, et spændende land syd for Malaysia, og opleve Formel 1 på første række. 

Unique Travel byder på en pakkerejse, hvor en tur til Singapore og billetter til Formel 1 er en del af pakken, som vil give dig en oplevelse for livet. 

Du kan gå ind og blive inspireret på deres hjemmeside Formel 1 i Singapore, hvor du også kan kontakte en rejsekonsulent for en uforpligtende samtale om jeres muligheder. Du kan også læse med her, hvor du bliver introduceret til denne fantastiske mulighed. 

Formel 1 for alle pengene

Den nye Formel 1 bane i Singapore, som åbnede i 2008, foregår i Singapores gader rundt om Marina Bay. Banen er anset som en af de sværeste baner med 24 sving i løbet af de 5065 meter, som banen byder på. 

På din rejse til Singapore vil du på et hotel som ligger tæt på Formel 1 banen, så du nemt kan komme til og fra løbet. 

Derudover ligger der en metro blot 5 minutters gang fra hotellet, så du nemt kan tage på opdagelse i spændende Singapore. Så når du ikke bruger tiden på at se spændende ræs, som Formel 1 er kendt for at byde på, vil du kunne bruge tiden på at udforske flotte Singapore som er en ren og moderne storby med meget at byde på. 

Når du nu alligevel er i område…

Så tilbyder Unique Travel også på en kombination af badeferie, hvor du enten kan rejse til Malaysia eller Bali i Indonesien, hvor du vil kunne nyde flotte strande og lækkert vejr, mens du slapper af efter nogle spændende dage i Singapore. 

Når du går ind på hjemmesiden Formel 1 i Singapore kan du læse meget mere om denne mulighed for at kombinere din Formel 1 rejse med badeferie, og blive inspireret til nogle spændende destinationer og aktiviteter både i Singapore og omkringliggende lande. 

Simpel booking og god service

Unique Travel har gjort det simpelt at booke din Formel 1 rejse med dem. Du skal blot ringe dem op og tage en snak om hvad du ønsker for din rejse og hvad du gerne vil opleve undervejs. Herefter tilsender Unique Travel dig et rejsetilbud med en personlig rejseplan og et vejledende budget. 

Når du har modtaget et rejsetilbud du kan lide, vil du modtage dine billetter i god tid inden rejsen, og herefter skal du blot tage afsted og nyde din tur! Undervejs på rejsen står kollegaer til rådighed over telefonen hvis der skulle opstår behov for hjælp eller support.