Find en billig sommerferie. Hvad med Tjekkiet?

Hvor går sommerferien hen i år?

Efter et år med pandemi og restriktioner verden over, trænger langt de fleste til en lang, dejlig sommerferie. Måske gerne syd på til sydens sol, varmere himmelstrøg og swimmingpools? Men skal det gerne være indenfor budgettet, ikke koste en bondegård og være i rimelig afstand fra Danmark? Så læs med her! For hos jeresferie.dk har de en masse forskellige tilbud – noget for en hver smag! 

Rejs til Tjekkiet

Tag familien under armen og besøg Tjekkiet. I køreafstand fra den danske grænse og alligevel langt væk hjemmefra. Der tilbydes både hoteller med wellness og udendørs swimmingpool. Jeg har personligt besøgt Tjekkiet i sommerhalvåret, og vejret var forrygende. Perfekt vejr til også at lave aktive aktiviteter eller besøge den smukke storby, Prag. Så selvom jeg ikke tør garantere 35 grader, tør jeg godt garantere varmere himmelstrøg og gode temperaturer. 

På jeresferie.dk kan I booke en aktiv familieferie i Tjekkiet. Rejsen foregår i Krkonose bjergene, som skulle være utroligt smukke og velbesøgte. 

Selvom rejsen på forhånd er skræddersyet, kan I selv vælge, hvad I vil. I kan nemlig tilkøbe 20 forskellige aktiviteter, I selv kan planlægge hvornår skal udføres. Man kan tilkøbe aktiviteter på daglig basis, hvorfor man ikke er fastlåst. Her er altså rig mulighed for at improvisere undervejs. Der er stor fleksibilitet og mange muligheder. 

Er det en ægte familieferie med børn, kan jeg anbefale at I besøger Aqua park – jeg har nemlig aldrig mødt et barn, der ikke er fuldkommen pjattet med swimmingpools og vandland. Måske de voksne er knapt så begejstret, men omvendt er der måske vundet lidt ekstra tålmodighed på børnenes konto, når I gerne vil besøge de mere voksenprægede aktiviteter – såsom museer. 

Med andre ord er der noget til alle aldre og til alle familiens medlemmer. Og skulle du være vandhund og voksen, skal du da blot nyde en dag i Aqua park. Alder er ligegyldigt. 

Derudover kan I også tage på forskellige vandreruter eller leje cykler, og på denne måde se jeres område. Mulighederne er altså mange, og derfor anbefaler jeg, at I besøger jeresferie.dk, hvor I kan danne jer et godt overblik over de mange tilbud og finde dét, der matcher lige netop jeres behov.

I øvrigt har de utroligt gode og fordelagtige priser – så det er bare med at komme i gang og sikre årets sommerferie. Så har man noget at glæde sig over og noget at frem til. Og trænger vi ikke alle sammen til det? 

Værd at hæfte sig ved er, at der er fuld refusion, hvis ikke rejsen kan gennemføres grundet COVID-19.

 

Læs også Det skal du se på storbyferie til Prag hos karidata.dk.