Uret – prikken over det velklædte i

Uret lader dig vide om du kommer for sent, for tidligt eller lige til tiden og er på den måde en uundværelig del af hverdagen for mange mennesker. Men den klædelige og elegante accessorie er ikke kun uundværelig i praktisk øjemed; uret er med til fulde dit look og statuere din stil.

Det rigtige ur på håndleddet kan blive lige så essentielt for dig og din garderobe som strømperne på fødderne og bæltet og buksestropperne. Det vigtigste er blot, at du formår at vælge det rigtige til netop dig. 

Det rigtige ur kræver overvejelse 

Et ur er ikke blot et ur. Visse overvejelser bør foretages før man vælger sit nye ur, og i søgen efter det rigtige ur er Rolex et rigtigt godt sted at begynde. Et Rolex ur er et velkendt symbol på klasse, stil og er ikke mindst en selvskreven del af et fuldendt look. Men hvordan vælger du det rigtige ur til netop dig og dit look? Uret skal naturligvis både være alsidigt såvel som personligt for at de afspejler dig og din personlige stil. For at hjælpe dig i søgen efter det rette ur, er her et par overvejelser, du bør gøre dig, inden du investerer i dit nye Rolex ur. 

Moderne snit eller klassisk twist 

Rolex urene spænder bredt mellem det velkendte og klassiske til det mere moderne og minimalistikse udtryk. For at sikre at du vælger det rigtige ur er det vigtigt du gør op med dig selv, hvilken stil, der er den rigtige for dig. 

Størrelse og form betyder noget 

Et stort ur på håndleddet er flot og maskulint, men kan du bære det, og vil det kunne være til gene i din hverdag? Overvej hvor meget et ur må fylde på dit håndled, så det ikke kommer i karambolage med dine daglige gøremål. 

Din garderobe, dit ur

Da uret skal være en del af og fuldende dit look, er det vigtigt at du overvejer, hvilke farver, du har i skabet. Uret skal gerne komplementere din garderobe – både til hverdag og til fest – så overvej, hvilken farvepalette du bevæger dig inden for, og tag det med i dine overvejelser. 

 

Lad dit nye ur blive din nye bedste ven, og med disse overvejselser in mente skulle det være en smal sag at finde det rette ur til dig. Nu du skulle gerne nu være (vel)klædt på til at vælge det rette ur.