Sådan holder du sig selv – og barnet i gang på barsel

Inde for babyudstyr er der utallige af forskellige varer at vælge imellem. En af dem du måske har hørt om, er den såkaldte bæresele. Men hvad er en bæresele egentlig? Virker den? Og er den spild af penge og noget man alligvel ikke for brugt? Læs med her for at få svar på den nye trend blandt forældre. 

Bærerseler bliver brugt som aldig før, og er med til at give begge forældre en nemmere hverdag og ikke mindst noget af det smarteste inde for babyudstyr. Før i tiden var det folk som var lidt alternativer eller hippier, som gjorde meget brug i bærerseler. Igennem de sidste 10 år er bærerseler blevet udviklet, og har fået en langt bedre kvalitet og ikke mindst langt større udvalg. Man kan ikke komme udenom at der er sket meget inden for udviklingen, og de fleste modeller er blevet langt mere ergonomiske og mere behagelige at benytte for både forældre og ikke mindst barnet. 

Sådan holder du sig selv - og barnet i gang på barsel

3 gode grunde til at vælge en bærersele

  1. Gem barnevognen væk derhjemme og gør brug i en bærersele i stedet. Hvorfor? Udover det giver en langt større frihed med en bærersele, så giver det også barnet en langt større tryghed. 
  2. Savner du også at motionere mere nu, hvor du er blevet forældre? Nyere undersøgelser viser faktisk at både mødre og fædre som benytter sig af en bæresele til sit barn, får op imod 20% mere motion, end dem som ikke gør brug af en. 
  3. Hvem ønsker ikke en nemmere hverdag? Med hjælp fra bærerselen er det nemmere at handle ind, shoppe, tage på cafe med veninden og generelt tage ud end, hvis man skulle slæbe på en barnevogn. Den fylder blot mere, og kan på den måde ofte være til besvær end en hjælp. 

Ja, man kommer ikke udenom at en bæresele er det nye sort inde for babyudstyr. Udover de kan være super praktiske, så er de også med at skabe en større nærved mellem forældre og barn. Det er ikke blot hyggeligt for barnet, men også for forældre, at have sit barn tæt på sig. Hos Sneglehuset kan du finde mange fine og praktiske selere – og ikke mindst læse anmeldelser på de forskellige varer som hjemmesiden tilbyder. Her er ikke blot seler, men også slynger, vugger og meget mere til dig og din familie. 

Mangler du en bærersele? Se Sneglehusets mange forskellige slynger, vugger og bærerseler. Heriblandt:  https://sneglehuset.com/produkter/ergobaby-360-baeresele-ergonomisk/

Rigtig god fornøjelse!