Det bør du vide om rouletten

Som de fleste casino spil er rouletter svært at slå og vinde over. Ikke alene er det et af de få spil, der ikke handler om dygtighed, men udelukkende om held. Derudover er en spillers odds for at vinde altid i husets favør, uanset hvordan man satser, eller hvordan croupieren drejer hjulet. Alligevel har spillet fascineret os i over 300 år. Her vil vi samle nogle råd som kan kan hjælpe dig med at forstå kunsten bag rouletten.

De forskellige hjul

Der er to typer hjul i roulette, det europæiske og det amerikanske. Det amerikanske hjul har 38 slots med numrene 0 og 00 og numrene 1-36, der skifter mellem rød og sort. Det europæiske hjul har 37 slots med kun et nul. Denne lille ændring øger en spillers forventede værdi pr. sats væsentlig, hvor der typisk være være en større succesrate med det europæiske.

Det handler kun om held

At tro, at du har en formel, er den hurtigste måde at tabe på,. Hvert eneste spin er uafhængigt af det næste spin. Sandsynlighederne er helt nye, så du skal glemme alt, hvad der er sket tidligere. 

Du kan heller ikke dreje hjulet til din egen fordel. Tilbage, da roulettehjul var mekaniske, kunne de have en produktionsfejl eller ikke balancerede korrekt, som kunne være til spillernes fordel.  Men dagens hjul er elektroniske, og der er absolut ingen måde at udnytte det på længere.

Forstå hvornår du skal stoppe

Spillere bør undgå at forsøge at vende skuden, hvis man oplever negative fremskridt med rouletten. Det er her du mister mindre beløb, som så småt vokser sig store og i sidste ende kan betyde et stort tab for dig. Det samme gælder for positive fremskridt, hvor man kan forsøge med forøgelse af indsatsen for hver gevinst. Det kommer før eller siden til at gå galt for dig.

Du kan have en periode, hvor du kan vinde meget, men så kommer der den tid, hvor skuden vender, og du kan ende med at tabe det hele. Med hvert spil i husets favør, er du nemlig garanteret at tabe før eller siden, uanset hvor længe du spiller.

Tag i stedet at lav et budget for dig selv, og beslut dig for, at du ikke går længere når du når det specifikke beløb. Og hvis du ender med at have overskud på et tidspunkt, bør du vælge at stoppe lige der.

Læs mere på Roulettesystemer.dk