Det er dejligt at have strømper på

Ordsproget hedder godt nok som fod i hose, men du forstår det sikkert hvis nogen skriver som fod i en strømpe. Det betyder at noget passer sammen, det passer rigtig godt sammen og det er den følelse, man får, når man tager en god strømpe på. En strømpe der føles lidt stram, men ikke for stram, lidt tæt men ikke for tæt og lidt klemt men ikke for klemt. Der er ikke noget værre end at tage en strømpe på, der gaber nogle steder.

For eksempel ved tæerne. Det føles forkert og man har lyst til at tage den af igen, eller også hiver man i den og håber at den på mirakuløs vis kommer til at sidde bedre. Det gør den selvfølgelig ikke, den sidder stadig dårligt.

En sko uden strømpe

At gå i sko uden strømper er ikke så praktisk. Det gælder de fleste sko bortset fra sandaler, højhælede sko og klipklappere. Alle andre sko har brug for en strømpe. Du kan få strømper i alle afskygninger, blå, Gule strømper, røde og sorte. Og i stort set alle materialer. Men dem der typisk er mest behagelige at have på er strømper i bomuld. De fleste af de strømper man køber er lavet af bomuld, de senere år er der dog kommet mange syntetiske strømper i alle mulige mærkelige farver og mønstre.

Der er stilmæssigt heller ikke noget, man ikke må når det kommer til strømper. Hvis du har korte bukser på og en matchende bluse, så behøver dine strømper ikke at matche, snarere tværtimod, at han strømper på der skiller sig ud i farve og mønstre kan være lidt af et statement og en måde at vise og definere din stil på. 

Strømper til sport

Når du skal have strømper til sport kan du enten købe nogle i 100% bomuld eller du kan købe nogle hvor der er lidt syntetisk stof i. Det er smag og behag, hvad man helst vil have og hvad man synes, man er mest til. Ofte handler det om velbehag, og velbehag er forskelligt for os alle sammen. Nogle kan lide at vide at strømpen absorberer al sveden og andre sveder måske ikke så meget ved fødderne når de dyrker sport.

En god idé er at prøve dig frem. Løb først en tur i den ene slags strømper og dernæst i den anden slags strømper og se så hvordan du har det med det.