Sådan følger du din passion

Der er mange af os der går og føler at vi kommer til at sidde fast i de samme spor, i den samme hverdag og med de samme arbejdsopgaver og desværre sidder mange fast så længe at de næsten ikke kan huske hvordan det føles at brænde for noget og have lyst til at jagte sin passion.

Uanset hvad din passion er, om det er at lave skåle i ler, male på store kanvaser eller tage flotte billeder, så er der en lang række gode fordele ved at sætte lidt mere tid af til at gøre det der gør dig glad – både for dit helbred, men også for dit humør.

Grund #1 – Vi mennesker er nød til at slappe af

Hvis ikke vi mennesker bare engang imellem lægger telefonen, computeren og arbejdet fra os, bliver vi med tiden skøre. Vi har brug for at lave noget bare for hyggens skyld og fordi vi godt kan lide det. I mange arbejdsmiljøer hvor der virkelig er pres på, er det næsten blevet et tabu at have en hobby ved siden af dit arbejde – og sådan bør det ikke være. 

Ved at have en hobby der betager dig har du også mulighed for at mentalt træde et skridt tilbage fra alle de ting der normaltvis stresser dig i din hverdag – og det er sundt for det rationelle sind. 

Grund #2 – Det er tilfældigvis en hobby, med et indbygget job i

Der er få mennesker der kan sige det som Malk De Koijn. I en af deres sange synger i overstående linje og proklamerer at du aldrig kommer til at arbejde en dag i dit liv, hvis du bare laver din hobby – og hvis du vil høre noget der motiverer dig, så kan man tjene penge på de fleste hobbyer i dagens Danmark. 

Hvis du virkelig brænder for din hobby eller passion og måske går med tanker om at droppe livet som kontormus og i stedet blive iværksætter, så skal du gøre op med dig selv om du har tiden og kræfterne til det – iværksætteri er hårdt og ikke særligt indbringende til at starte med. 

Sådan bliver du dygtigere til din passion

Der er et hav af forskellige måder vi mennesker kan blive bedre til det vi elsker. Du har dine onlinekurser der i høj grad kan være med til at vise folk at du ambitiøs samtidigt med at du kan dykke dybere i din hobby.