Få dit ur solgt gennem os

Ligger du også inde med et ur, som du simpelthen bare ikke får brugt mere? Tænker du tit på at du alligevel bare skal få det solgt men at hele den verden kan virke bare en anelse for uoverskueligt? Er du bange for at blive snydt og ikke få nok penge for det?

Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi sørger nemlig for alt det der, så du overhovedet ikke har noget at bekymre dig om. Du skal bare læne dig tilbage og vide at du har overladt salget til nogle der rent faktisk har forstand på det og herved vil skaffe dig den bedst mulige pris for dit ur.

Du kan nemt og uforpligtende starter den process ved at udfylde en online ansøgning, som du ovenikøbet kan komme ind til ved bare at følge følgende link sælg dit ur nu. Ellers kommer der her en kort forklaring på processen der venter dig forude.

Først bliver du bedt om at vælge om du vil lave en ansøgning til strakssalg eller kommissionssalg. Ansøgnings processen for begge dele er den samme, så du skal bare inden have valgt hvilken af delene der passer bedst til dig og dit salg af dit ur.

Processen foregår således;
Du skal udfylde hvilket mærke, model og reference nummer der er tilknyttet dit ur. Herefter skal du vælge hvilken årgang der er tale om. Efterfølgende skal du klikke ja eller nej om hvorvidt du har en boks og – eller certifikat til dit ur.
Så følger en beskrivelse af urets stand, det er her vigtigt også at informere om du eventuelt har fået erstattet nået eller fået sat en ny rem på eller andet der kan have betydning for vurderingen og prisen vi i sidste ende kommer frem til.

Sidst men ikke mindst skal der uploades billeder. Disse billeder skal vise uret fra flere forskellige vinkler, og hvis der er noget man skal se foreksempel en skræmme er det vigtigt at det bliver vist på billederne. Vi skal helst holde os troværdige for de kunder vi sælger til og skal derfor have muligheden for at være ærlige hvis der er noget der ikke er i den fineste orden. 

Hvis du er blevet interesseret i at sælg dit ur nu så skal du blot følge dette link for at komme et skridt tættere på at få bugt med den dårlige samvittighed der nager dig hver gang du går forbi det ur der bare ligger og samler støv.