Tips til sunde og nemme madvaner

Ønsket om at leve og spise sundere deles af mange og det er ofte også nemmere sagt end gjort. At ændre vaner er noget af det sværeste selv hvis man har fået at vide at det gælder ens liv. Hvem kender ikke en der ryger som en skorsten selvom de har rygerlunger og næsten ikke kan trække vejret. Eller som vejer alt for meget og har fået at vide at de dør, hvis de ikke taber sig og alligevel spiser som de plejer. Men det er faktisk muligt med få ændringer at få nogle sundere og nemmere madvaner. En af dem er at tilsætte et cialistilskud til sin mad som med til at øge din sundhed. 

Drop de store XXL tilbud

Det er muligt at spise og leve som man plejer, hvis man ønsker det. Det det drejer sig om er at spise mindre og bedre. Dvs. køb en bedre bøf men en mindre en. Spis dine chips, men drop de store XXL poser, men køb i stedet en der er af bedre kvalitet. Din trang til chips vil være mættet efter en mindre pose og du undgår at overspise, fordi når posen er åben, så skal den jo spises. Megen af vores overvægt i dag skyldes, at producenterne har øget mængden i de poser de sælger, samtidig med at det eneste sted vi rent faktisk få noget, der smager af noget er via slik. Meget mad er i dag reelt smagsløst, så vi spiser mere for at få dækket vores smagssanser og så har mange danskere desværre den holdning, at er det billigt, så er det kvalitet.

Brug tid på at lave mad

Prioriter på at lave mad. Tag dig den tid det tager at lave mad. Med planlægning behøver det ikke betyde at du skal bruge timer i køkkenet. Lav mad til 2 dage ad gangen og hvis du ved at du har travlt på torsdag, så lav mad så det bliver nemt at spise rester den dag. Spring over hvor du kan og køb salat der er skåret, hvis du ikke har tid til at lave salat. I dag er der mange muligheder for at gøre det nemt. Ja det koster måske lidt mere, men det er det værd i den sidste ende.

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk