Tag et billigt online forbrugslån

Indholdsfortegnelse

Der findes grundlæggende 3 typer af online forbrugslån. Den ene type er kviklån, microlån eller smslån. Som er et og samme type lån. Den anden form for forbrugs Lån er lån i supermarkeder, elektronik og møbelforretninger, som typisk tilbyder rentefrie lån, hvis pengene bruges i butikken. Den sidste typer som er relativ ny er lån der kan bruges på web-shops. De er kendetegnet ved at der kan lånes selv små beløb og der også kan betales små beløb tilbage om måneden. Selve låneproceduren er ofte den samme, men ved større lån kan du blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan f.eks. være i form af lønsedler.

Kviklån

Er nok den kendteste form for online forbrugslån der findes. De er kendetegnet ved, at det er ofte er små beløb der lånes og det er nemt og hurtigt at låne og der stilles få krav til lånemodtageren. Der bliver heller ikke stillet spørgsmål til, hvad du vil bruge pengene til. Som regel tager det ganske kort tid fra man har underskrevet låneaftalen, til at pengene står på ens konto.

Rentefrie lån

Det er blevet almindeligt at de større supermarkeder, elektronik og møbelforretningerne tilbyder lån til køb af deres varer. Mange af disse lån tilbydes rentefrit og er derfor reelle gratis, hvis man ser bort fra det oprettelsesgebyr der er. Nu tilbydes disse lån ikke fordi bankerne og forretningerne er søde og rare, men fordi det godt kan betale sig. Butikken tjener penge på at sælge dig varen og banken tjener penge på oprettelsesgebyret og hvis du ikke kan eller ikke husker at betale til tiden. Der er lavet beregninger, der viser at der er nok der enten glemmer at betale til tiden og derfor skal betale et ekstra gebyr eller ikke overholder låneaftalen. Det er her banken tjener sine penge. Men overholder du aftalerne, er det en god måde at tage et forbrugslån på.

Web-shops

De senere år er det blevet muligt at låne penge hos selv små web-shops og bruge pengene til at købe shoppens varer. Det er muligt at lave en aftale om, at betale selv små beløb tilbage. Det er især tøjbutikker og gadgetsbutikkerne, der har taget denne låneform til sig. 

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk