Find det billigste og hurtigste kviklån

Der kan være et utal af gode grunde til at vil tage et kviklån. Det kan være at man har fået en uventet regning, fordi ens bil skulle en tur forbi mekanikeren eller vaskemaskinen er gået i stykker og tanken om at vente 2-3 uger, imens banken gennemgår en låneansøgning, kan virke lige så uoverskuelig, som mængden af snavset vasketøj vil ende med at blive. Markedet for de billigste kviklån er enormt og det kan være svært at få et overblik over de forskellige lån. Der er mange hjemmesider, der i dag tilbyder et overblik og hjælp til at finde det rigtige lån. Det kræver kun at du indtaster få oplysninger, som beløb og forventet betalingstid.

Få krav til et kviklån

Der er få krav til lånemodtager når det kommer til at tage et kviklån. Kravene er:

  • Du skal have et NemID, det skal du bruge for at kunne godkende et lånetilbud
  • En aktiv mailadresse så det er muligt at kunne modtage et lånetilbud
  • Det er et krav at du har en dansk adresse og står tilmeldt det danske Folkeregister
  • Du skal være myndig. Dvs over 18 år. Nogle låneudbyder kræver at du er ældre, men det er muligt at tage et lån som 18 årig
  • Mange låneudbydere kræver at du ikke står i RKI som dårlig betaler, men det er ikke alle. Kravene vil dog være væsentlig større, hvis du står i RKI og du vil skulle igennem en individuel kreditvurdering

Overholder du disse få krav, vil du som udgangspunkt modtage et positivt svar på en låneansøgning. Husk at søg mere end et, så du kan sammenligne dem og finde det lån der er billigst og passer dig bedst.

Husk budget

Husk at starte med at ligge et budget og vær sikker på at der er luft i budgettet til at kunne tilbagebetale lånet. Det kan være dyrt at misligeholde et lån. Husk at være realistisk, når du kigger på dit forbrug. Ingen syntes at det er sjovt at have et alt for stramt budget i månedsvis og derfor skal der også være plads til en kop kaffe eller et nyt stykke tøj, en gang i mellem, selvom du har taget et nyt lån.