Fjern buler i bilen med dette nemme trick

Der kan være mange årsager til at du skal have fikset en bule i bilen, men vi er vel allesammen enige om at det ihvertfald ikke har været vores egen skyld?.. Uanset om vi selv er kørt ind i noget, en anden har ramt os eller at der bare er kommet en uforklarlig bule i bilen – så kan det faktisk være billigere at få en mekaniker til at rette bulen ud end man lige regner med. Pladearbejde & buler i bilen rettes typisk ved at en sugekop sættes på bilen og bulen trækkes så ud ved manuel håndkraft. Det er ihvertfald sådan simple buler bliver fikset hos de fleste mekanikere.

Andre større skader på bilen hvor bilen har fået mange buler eller en så dyb bule at plastik er begyndt at krakelere kan der være brug for pladearbejdere og måske endda en lakering af det område. I værste fald kan der være behov for en total omlakering af bilen hvis der er så mange buler at det ikke bare hurtigt kan fikses.

Sådan fjerner du selv en lille bule

Der er nogle ting du selv kan forsøge at gøre for, at fjerne en bule i din bil selv. Dette simple trick kræver kun en hårtørrer og en trykluft spray. Der er ingen risiko ved dette trick så du kan altid forsøge at se om du selv kan fjerne bulen med dette trick – inden du sender bilen til mekaniker. 

Sådan gør du

Start med få varmet metallet op ved at blæse med hårtørren direkte på det område hvor bulen er. Tag her efter din trykluft spray og sprøjt direkte på det opvarmede område. Det store udsving i forskellig temperatur kan få bulen til at hoppe ud helt af sig selv. Pladearbejde & buler er altså ikke kun et arbejde for mekanikere, men du som skrevet ovenfor så er det altså ikke alle buler dette kan lade sig gøre på. I nogle tilfælde er du nødt til at tage kontakt til din lokale mekaniker eller søge på nettet for at finde en billig mekaniker der kan hjælpe dig. På Autobutler kan du altid finde 3 gode tilbud på reparation af buler og pladearbejde. Det tager ingen tid at få et konkret tilbud på at få fikset dine buler og du kan finde en mekaniker indenfor meget kort tid.

Der er ingen der gider at køre rundt med en grim bule i bilen så prøv med det samme og se om du kan fikse bulen selv – og kan du ikke reparere bilen selv så kontakt din mekaniker.