Gør dig en god handel inden 2019 slutter

Vi går ind i en periode hvor vi vælter os i tilbud, både Black Friday, Black Monday, Cyberweek og hvad der snart ellers hører til. Julen står lige om hjørnet og vi skal finde årets store gave. Elcykler siges at være årets gave, men hvor finder man dem til overkommelige priser?

Undersøg markedet

Inden du gør dig en forhastet beslutning så skal du sørge for at undersøge markedet. Find et tilbud på cykler som vil passe til dine eller vedkommendes behov, om end det skal være en citybike, mountainbike eller en ladcykel.

Elektronikkens verden

Mangler du nyt TV, computer eller måske en smartphone, der kan lidt mere end din gamle? Så kommer det til at vrimle med disse tilbud henover vinteren men vær varsom! – Lad vær med at springe med på bølgen uanset hvor billigt det måtte være og hvor mange procenter butikken kaster efter dig.

Man ser desværre en stigende trend med at butikkerne hæver priserne og sælger deres produkter billigere. Det er for det første dybt ulovligt, vildledende og går imod regler og love. Tjek derfor op på de produkter du eftersøger eller de tilbud du føler dig tiltrukket af.

Tøj, tøj og mere tøj

Det vrimler med tøjmærker, store brands og læssevis af tilbud, men lidt ligesom køb af elektronik er det vigtigt du er opmærksom på priser før tilbudstiderne. Mængden af tøj man får, to for en og hvad der ellers bliver tilbudt. Heldigvis er der også ganske fornuftige butikker som faktisk tilbyder en masse gode tilbud, så om der er tale om tøj, elcykler til herre eller en kæmpe fladskærms TV.

For at resumere: Vær opmærksom. Vær fornuftig og tag en fornuftig beslutning når du skal købe hvad du drømmer om inden 2019 er slut og årets tilbud får ende!