Fastelavn 2020 – er du klar?

Fastelavn er en tradition som stadig er ligeså aktuel som den var for 20 år siden. Danskerne elsker at fejre fastelavn og hvert år ser vi at der bliver afholdt fastelavnsfester for alle aldersgrupper. Der er næsten ingen undtagelser, der bliver fejret fastelavn i skoler, børnehaver, efterskoler, hos virksomheder og hjemme i privaten.

Fastelavnsdatoen ændrer sig hvert år og kan variere med helt op til 5 uger. I år 2020 falder fastelavn d. 23. februar. Her kan du læse mere om hvordan fastelavnsdatoen bestemmes.

Fastelavn kommer altid som et chok for mange, da man måske ikke helt er faldet ned fra jul og nytår, som fylder utrolig meget på mange parameter. Efter nytår så er fastelavn den næste højtid på listen, som skal planlægges og fejres. Som med så mange andre ting, så er det en rigtig god ide at være ude i god tid, når der skal arrangeres fastelavn. Sørg altid for at deltagerne til festen er tidligt informeret og at især fastelavnstønden er indkøbt i god tid.

Køb fastelavnstønden på nettet eller supermarkedet?

Når fastelavn nærmer sig, kan man i næsten alle supermarkeder købe fastelavnstønder, men de kan nu også købes på internettet. Mange supermarkeder løber hurtigt tør for fastelavnstønder, da de altid er meget påpasselige med at købe for stort ind af sæsonvarer. Heldigvis kan man via internettet købe sin fastelavnstønde direkte hos producenten, som aldrig løber tør og ofte er meget billigere end de fysiske butikker.

Hos Fastelavnstønden.dk kan man købe sine fastelavnstønder online, til priser som er meget fordelagtige og de har en overraskende hurtig leveringstid. De leverer typisk altid dagen efter bestilling. Desuden findes der på deres webshop, et utrolig stort udvalg af både tønder og tilbehør til fastelavn som man ikke finde mange andre steder.

Er man heldig, kan man finde et supermarked, som har købt for stort ind af tønder og derved købe dem meget billigt et par dage før fastelavn. Det er lidt af et sats, men det er før set af de sætter prisen meget ned, hvis de opdager at de ikke kan nå at sælge dem alle sammen inden fastelavn. Det er jo et forholdsvist stort produkt, som fylder meget på lageret og derfor giver det ikke mening at have til at stå på lageret helt indtil næste fastelavn.